2018. február 20., kedd

Akkumulátor felújítás házilag

Több ezer akku egy helyen! A felújítás során a régi akkupakkot megsemmisíttetjük, és ponthegesztéssel összeállítjuk az új pakkot. Az előző posztban már vázoltam, hogy miért is szántam el magam, hogy belevágok egy akkupakk felújítási projektbe.


Akku felújítás házilag , akkupakk vásárlás és szereld magad . Az elektronikában olyan védelmi vonalak vannak, . Ebben a videóban megmutatjuk, hogy egy régi akkumulátoros behajtót hogyan újítottuk fel ingyen! Feltöltötte: Green Cottage DIY Fúrógép akku felújítás. A Ni-Cd akkumulátoros gépek csillaga leáldozóban van.


A rossz akkumulátor a szemétbe való? Az akkumulátor javítás nem is olyan nagy ördöngösség, leírásunk alapján akár házilag is . A forrasztás nem jó mert nem stabil kötés és akár tűzet vagy akku robbanást is. Ajánlom mindenkinek, olcsó megoldása a felújításnak :)). Akkumulátor sav mehet a földre nyugodtan.


Gumikesztyű vagy ilyesmi? De még az asztalt sem talál fel. A laptop akkumulátor felújítás házilag elég veszélyes művelet is lehet. Mégis sokan próbálkoznak vele. Utánajárunk, hogy érdemes-e . Mi a különbség a felújított és az utángyártott akkuk között?


Az idszakos használat egyáltalán nem kedvez az NICd akkuknak. Egyes szakcégeknél kaphatók különálló akkucellák , de ezekre házilag nehezen tudnánk . Mi a véleményetek az alábbi linkben leírtakról? Házilag történő felújításra több módon is van lehetőségünk, az egyszerűbb és biztonságosabb mód a szoftveres . Zárt ólom akkumulátorok zselé (gel) cella néven is ismeretesek - 1. Zselé cellák speciálisan szerkesztett ólom akkumulátorok. A zárt ólom akkuknak két . Van egy több mint Éves Maktec (kis -Makita) akkus fúróm. Nagyon keveset volt használva, volt hogy egy évet is állt.


Nimh aksi felújítása - PROHARDVER! Hozzászólások prohardver. Ne vegyél új akkumulátort a laptopba, ha a régi elromlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.