2018. február 22., csütörtök

Héra penészgátló vélemények

Alkalmazási terület, Vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére megelőző védelem céljából, már penészes felületekre a penésztelepek. Hogyan és mivel lehet a leghatékonyabban megszüntetni a penészesedést? HÉRA PENÉSZGÁTLÓ LEMOSÓ OLDAT 1L és még 1termék közül. Héra - Merkur - F penészgátló lemosó oldat Hatékony kültérre és beltérre. Penészes falfelületek fertõzöttségének . Héra penészgátló belső falfesték fehér.


HÉRA penészgátló belső falfesték vásárlása festékboltban. Kül- és beltéri felü. A kialakult gomba-, penész- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére használható biocid.


Leírás és Paraméterek Vélemények. Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez! Biocid tartalmú gomba- és penészgátló adalék beltéri festékekhez. Típus: héra penészgátló 8l. Alapozáshoz a Héra Falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt.


Trilak: MERKUR-F DISZPERZIÓS PENÉSZGÁTLÓ. A Polifarbe-ra azt mondták, hogy olcsóbb, mint a Héra , de. Mit lehetne tenni beltéri penész ellen? A falfelület szívóhatásának kiegyenlítésére, a foltosodás elkerülésére használjon. Festék, henger, ecset, Szerszám, barkács,.


Mészfesték, Fresco, 2l, 14l. A penészedésre hajlamos falakra a penészgátló lemosó oldat és a penészgátló falfesték nyújt megoldást. Héra Prémium matt belső falfesték.


Héra penészgátló vélemények

Beltéri felületekre alkalmazható diszperziós . Ne fedjünk be a penészgátló falfestékkel bevont felületeket! A kosár jelenleg üres. Ajánlatkérés tartalma.


Ha építkezni szeretne, a Rácz Tüzépet keresse! Fungi penészgátló belső falfestékkel. CikkszáDIAMANT137.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.