2018. február 21., szerda

Pétisó debrecen

SZI GYEPTRÁGYA 1m2-re. MEGNÖVELT KÁLIUMTARTALOMMAL, HOSSZÚ, EGÉSZEN TAVASZIG TARTÓ HATÁS. VÉD A TÉLI IDŐSZAKBAN, . Gyepek őszi tápanyagfeltöltésére, de alkalmas díszcserjék trágyázására is.


Adagolás: kg műtrágya 2mterületre elegendő. Részletes termékleírás. A Viano Turfprof Autumn őszi gyeptrágyát a fű őszi karbantartásához és téli felkészítéséhez fejlesztették ki.


Ezekben az időszakokban a . Felhasználható: minden típusú gyep felületek őszi tápanyag utánpótlására és a hideg téli időjárásra. Termék címkék: 5kg, florimo, gyeptrágya , műtrágya, őszi. A Landscaper Pro AutumnWinter Őszi -téli felkészítő gyep műtrágya megfelelő mennyiségű és arányú tápanyaggal látja el a gyepet a téli felkészüléshez. Október 31-ig meghosszabbítjuk őszi . Különösen az őszi gyepszellőztetés után fontos a kálium túlsúlyos. Ezeket a virágokat válaszd az őszi.


Ezzel nagyban segíthetünk pázsitunknak átvészelni a telet. DYRA High K őszi , téli felkészítő gyeptrágya (15kg). Magas kálium tartalmú gyeptrágya őszi , téli felkészítéshez.


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Compo őszi gyeptrágya. Az őszi gyeptrágyázás fontosságát a szakma abszolút elismeri, az alkalmazott anyagok tekintetében azonban eltérő sok esetben hajmeresztő megoldások . A COMPO őszi gyeptrágya erősíti és egészségesebbé teszi a gyepet, mely így ellenállóbb a kemény téli időjárással szemben, tavasszal megerősödve pedig . Hármas hatás az egészséges gyepért. Erősíti és egészségesebbé teszi a gyepet, amely így jobban ellenáll a kemény téli időjárásnak, és tavasszal megerősödve . A VIANO TURFPROF AUTUMN szerves gyeptrágya gyepfelületek őszi karbantartására, téli felkészítésére való. A hozzáadott magnézium hideg őszi -téli.


A Seed-o-gran FINALE NPK 5-3-granulált szervestrágya a meglévő gyepfelületekre őszi trágyázáshoz. Nyakunkon az ősz, fokozatosan rövidülnek a nappalok, egyre hűvösebb az idő. A foszfor a gyökérzet fejlődését serkenti, ezáltal nyáron is jobb tápanyag- és vízellátottságot, ősszel pedig megfelelő oldalhajtás képződést tesz lehetővé.


Prémium minőségű, hosszú hatástartalmú, ásványi gyep-, fű műtrágya, hozzáadott extra magnézium tartalommal. Felkészíti és ellenállóvá teszi a gyepet a téli, . Még a téli fagyok és hó előtt jót teszünk a pázsittal, ha kálium túlsúlyos őszi pázsit trágyát . Gyeptrágya , műtrágya, mire figyeljek? Az őszi műtrágyák tökéletesen illeszkednek a gyep őszi tápanyag igényéhez, összetételüknek köszönhetően optimálisan biztosítják a káliumot a gyep számára.


Megelőzi a hideg és a fagy által okozott károkat. A levélperzselés veszélye kizárva. Stresszkezelő Őszi gyeptrágya 10kg. A mikroszemcsék egyenletesen szórhatók ki a gyepfelületen, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.