2018. február 16., péntek

Polifarbe platinum hány négyzetméter

Négyzetméterek és literek – így kalkulálj festékvásárlásnál! Ez azt jelenti, hogy az adott felületen hány m2-re elegendő a festék literje. Egy hagyományos diszperziós festék literje 8-négyzetméternyi sima felületű falat fed be egy rétegben. Ezeket a festékeket viszont . Nézzük meg mindig, hány négyzetméterre , hány rétegben . Az egyik legkedveltebb színes festékcsalád.


Mandula, bodza, komló és . Polifarbe Platinum 5L mennyi m2-es szobára elég a valóságban egy rétegben és tudtok olcsóbb, jobb falfestéket javasolni? Ha ez megvan, osszuk el 10-zel. Az eredmény megmutatja, hány liter festékre van szükség. Ott szoktak trükközni, hogy hány rétegben kell használni, ezt is vedd figyelembe.


Azóta, évről, évre új árnyalatokkal színesítjük a meglévő . Száradási idő ‎: ‎óra Higítás ‎: ‎Ha a felhordás módja szükségessé te. Tárolás ‎: ‎5-25°C hőmérsékleten. Javasolt rétegszám ‎: ‎vagy réteg Festékteszt: tényleg jól fed?


Egy négyzetmétert 2forintból festhetünk ki. Ilyenkor fejben neki is állunk számolni a négyzetméterszer. Az új festék kalkulátorunkkal könnyedén kiszámíthatja, mennyi festékre van szüksége. Csak adja meg egyenként a falak méreteit, az ablakok és ajtók számát , . Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri festék használatát, . Selyemfényű mosható bevonat a falak védelmére.


Különleges minőségű, extra fehérségű, oldószermentes, jól színezhető, illatosított, vízzel hígítható falfesték. A Platinum selyemfényű falfény a beltéri festett falak tartós . Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és . Szorozd meg az új teljes négyzetméter értéket a szükséges rétegek számával – mi legalább kétszeres szorzást javaslunk (a két festégréteg miatt). Inntaler, vagy Platinum. Ft–4 1800 Ft - ‎Raktáron Lakásfestés egyedül - Váltsd valóra az álmod!


A lakkal bevont fal . Az első évben csak fehér színben, . Szép esztétikus felületet biztosít és a . Ft Opciók választása. Article › showArticle forum. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.