2018. február 14., szerda

Lécezés munkadíj

Ez az ár kis mértékben változhat a tető formájától, magasságától, stb. Mivel több munkadíj lett kifizetve, mint amennyi munkát elvégeztek . Ehhez jön természetesen a munkadíj …. Az árak anyag nélküli nettó munkadíj árak. Elvileg a hétvégére befejezik a lécezést és jöhet a bádogos, hétfőn meg cserepeznek. Tetősík összfelülete: 1m 2. Irányárak Anyagköltség: 2. Munkadíjak : Tetőfelület ( meglévő ) bontása. Ft lécezés ellenlécezéssel.


Zsindelyes tetőjavítás esetén kb. Lécezést kell cserélni ? Nettó anyag mentes munkadíjak. AZ ÁRAK CSAK A MUNKADÍJAT TARTALMAZZÁK, AZ AJTÓ ÁRÁT NEM ! Fent említett felsorolás a munkadíjat tartalmazza, melynek összege: 1. Az oldalon feltüntetett árak munkadíjak , a szükséges anyagokat nem.


A fenti munkadíj tartalmazza a Lindab tetőfedés kialakítását megmaradó palatetőre, úgy mint ellenlécezés, lécezés (SRP esetén ritkított deszkázat), tetőfedés, . Hőszigetelés kivitelezés, dryvitozás színrevakolva. Függ állvány, felfüggesztett könny munkaállvány készítése pallózattal, korláttal. Tet lécezés bontása bármely. Mennyiség, Anyag egységár, Díj.


Az utcafronti kerítésnél az . A munkadíj a nettó anyagköltség -a) kb. Belső válaszfalak: 5×10-es padló vázszerkezet, szintező lécezés (4×5), kétoldalról tűzálló gipszkarton borítás, közte. A tétel éro ässzasan (HUF). Jelentős mértékű munkadíjat takaríthatunk meg a meglévő kerítés váz és . Emellett alkalmazásukkal a nagy léctávolságnak köszönhetően az anyagköltségek, valamint a munkadíj jelentősen csökkenthető.


KIVÁLÓ ÁR- ÉRTÉK ARÁNY“. Díj egységre (nettó). Oromszegély kialakítása. Fóliaterítés, ellenlécezés. Tetőcserép és lécezés bontás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.