2018. február 27., kedd

Negyedköríves zuhanykabin

Minőségi zuhanykabint keres hagyományos ill. Az Ön számára a negyedköríves zuhanykabin az ideális választás. Válogasson kedvére olcsó és akciós . Ravak SUPERNOVA SKCP4-íves zuhanykabin fehér profil transparent üveg.


Roltechnik Point íves . Kifinomult, lekerekített kialakítású zuhanykabin típusok minden fürdőszobában jól mutatnak, és még a hellyel is spórolhat.

Sarokkabinok, félköríves és keret . A Csapuniverzum webáruházban csak kiváló minőségű és árú termékeket kínálunk. A termék összehasonlítása. Hozzáadás a kívánság listához. Felújítaná fürdőszobáját?


Szerezze be a zuhanykabint a Praktiker webshopjából! A Gemini-Duo webáruházban csak kiváló minőségű és árú termékeket kínálunk gyors . Az íves zuhanykabinok széles választékában.

Fehér ívek és profilok . NIAGARA LOTUS wave íves zuhanykabin 80xZuhanytálca nélkül! Negyedköríves zuhanykabin tálcával 90x90x200cm Üvegszál erősítéses, acél merevítésű, fehér színű, mély akril zuhanytálca, állítható fém lábakkal. Szállítási idő: 2-munkanap.


Ravak Pivot PSKKnegyedköríves zuhanykabin 110x190cm króm (egyedi). A gyártó megszüntette ennek a terméknek a gyártását, ezért nem . Zuhanykabin , Sanotechnik 90xíves sarok fehér PT22W. Kolo Rekord negyedköríves zuhanykabin tolóajtóval, átlátszó, magasfényű ezüst. Radaway Classic A sorozata van, melyből 190cm-es és 170cm-es verzió is van magasított . SKCP- négyrészes, elcsúsztatható negyedköríves zuhanykabin A legnépszerűbb termék a Supernova termékcsaládban.


Ravak Supernova SKCP4-négyelemes, negyedköríves tolórendszerű zuhanykabin fehér kerette. HSK Premium Softcube 4-részes negyedköríves zuhanykabin 80x80cm króm kedvező áron kapható. Hofstadter Szaniter Centrum. Fürdőszoba és konyhai . A GELCO ONE íves zuhanykabin tökéletes választás a modern és minimál stílusú fürdőszobákba.


Kiváló minőség, hosszú élettartamKétszárnyú, nyíló . Ravak Chrome CSKK4-négyrészes negyedköríves zuhanykabin krómhatású kerettel, transparent edzett biztonságiüveggel a Ravak kategóriában. Jika negyedköríves zuhanykabin , két tolóajtóval, fényes ezüst színű profillal, .

A zuhanykabin használatához B SET-re van szükség, melyet külön kell megvásárolni. Brilliant rövid merevítő található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.