2018. február 14., szerda

Tojás keltetés gép nélkül

Emellett reggel és este fordítgatni kell a tojásokat ,hogy minden felől érje a fény! Sőt a keltető gép alja úgy van kialakítva,hogy oda vizet kell . A záptojások idővel bűzös gázokat termelhetnek a keltetőgépben , szétrobbanásuk után pedig fertőzik a keltetőgépet , s a többi tojást , így a . Ha már a haladó szinten vagy, a PL Mashline, vagy hogy írják gépet ajánlom,. A keltetésre szánt tojásokat a keltetőbe helyezés előtti napig . Gondoltad volna, hogy tojáshéj nélkül is ki tud kelni egy kiscsirke?

Tyúktojásokra a keltetés első napja alatt a légkeveréses gépekben 37. C os hőmérsékletet nagyobb károsodás nélkül elviseli. A természetes keltetés alapfeltételei: a termékeny tojás , ehhez a baromfik megfelelő ivararánya és a jó kotlós. A legmegfelelőbb körülmények eléréséhez a következőképpen szabályozzuk a rendszert: . Hogyan keltessünk otthon,mikre figyeljük,hogyan állítsuk be a gépet ,mikor, meddig. Tojáskeltetés otthon.


A tojásokat a keltetőbe kerülésekor már az első naptól forgattatom. Szekrényes keltetőgépek esetén ezt jelenti a tálcák, tojások. Tilos a keltetőgépet olyan helyiségekben használni, vagy tartani, amelyekben - akár kis.

A kijelző nélküli változat esetében egy gyógyászati alkoholos hőmérőt. A keltetőgépen belüli páratartalomnak azért van nagy jelentősége, mert. A mennyezetfűtésű gépek közelítik leginkább a . A teljesen automata keltető a keltető. Vannak kisebb szekrényes keltetőgépek , melyek ötven, de akár ötszáz tojás.


Először is a keltetőgépet egy stabil helyre tegyük, ahol nem inog, nem billeg. Ezután a fordítómű nélküli gépekben a rácsra helyezzük a tojásokat. A gépen belüli hő-eloszlás is lényeges, hiszen nyílván mindegyik tojásnak ugyanaz a. Nyílván a tyúkanyó sem ülhet megszakítás nélkül napig a tojásokon , . CLEO tojáskeltető egyéni gazdaságoknak készült, háziszárnyasok tojásainak keltetéséhez. ELTETNI VALÓ TOJÁS , KELTETŐGÉP ,NAPOS ÉS ELŐNEVELT CSIBE. Kétszer használt keltető gép hőmérővel, páratartalom mérővel, forgatóval.


A házikacsa és pézsmaréce tojásokat leggyakrabban állítva tálcázzák be. Nem szabad tyúk tojást sem libáéval, sem pedig kacsáéval együtt keltetni , mert ahogy előttem is. Háztáji keltetése otthon fórum, vélemény és hozzászólás. Misimadarai, Állatok nélkül lehet élni, de nem érdemes. Emiatt jómagam is keltetek géppel is és hagyományos módon is.


Az apró és a túlzottan nagy tojások keltetési eredménye lényegesen gyengébb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.