2018. február 27., kedd

Teflon zsinór tömítés

Ft-os kiváló áron elérhető. Menettömítő zsinór - azonnali tömítés teljes nyomással szemben. Minden vezetékhez alkalmas fonál - forró- és hidegvíz-, ivóvíz- és gázvezetékhez! Jellemzők: Bevizsgálva az EN 751-2 . Loctite -menettömitő !

LOCTITE tömítő szalag 1m. A WEICON DF 1szabadalmaztatott, 1 PTFE menet tömítő zsinór, mely szinte bármilyen fém vagy. Lehetővé teszi a szerelvények ismételt pozícionálását.


Ha minőségi épületgépészeti termékekre van . A szilikonnal bevont . Alacsony hőmérsékleten történő. Az ajánlott csévélt menetszámot a .

Lépjen be és értékelje ezt a . Ha túlhúztuk a menetet a megfelelő pozíción, -ig vissza lehet nyitni a szivárgás veszélye nélkül. Használata egyszerű: az első menetektől kezdve tekerje a zsinórt a csőmenetre a menetemelkedéseknek. Előnyök: -univerzális termék menetek és szerelvények tömítésére, -nem kikeményedő, azonnali tömítés teljes nyomásal szemben . Katalógus a lap alján! Szállítási költség: 1. Univerzális termék csőmenetek és szerelvények tömítésére.


Felhasználható, menettömítés. Rendelhető, készleten van. E fölött szilárd anyaggal (kenderkóccal) kombinálva ajánlható . Törtfehér, kis szilárdságú metakrilát menettömítő.


Levegőtől elzárva, fém felületekkel érintkezve, anaerob . Kitölti a teret a csatlakoztatott. Kiváltja a hagyományos menettömítő termékeket . Finommenetes szerelvényekhez, hidraulikus és .

Kis szilárdságú menettömítô. Menetes fém- és csôilleszté- sekhez javasolt víz- és gáz-rendszerekben, amikor gyakori szétszerelésre van szükség. AKTUÁLIS KUPON KEDVEZMÉNYEK. Készletinfó: Raktáron. Vásároljon online az RS-nél.


LeírásAdatlapVélemények (0). Nagyobb rugalmasság a szerelés során. A tisztítás és az újratömítés kiküszöbölésével időt takarítunk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.