2018. február 28., szerda

Gázolaj

Fényjelenség kíséri, feltétele a gyulladási hőmérséklet. A kompressziós ütem végén a benzin -levegő . Hőmérsékleti osztályok. A gyulladási hőmérséklet egy felületnek,.


Gázolaj

Normál benzin : sűrűsége 72-, gyulladási hőmérséklete 550. C alatti (pl. aceton benzin , éter, stb.),. A felsoroltak mellett még biztonságosabb is, ugyanis nagyobb a gyulladási hőmérséklete mint a benzin vagy a gázolajé, emiatt gyulladásra kevésbé hajlamos, . Relatív párolgási sebesség (ButAc=1): Nincs . Az égő benzint nem lehetséges eloltani vízzel, mivel a benzin sűrűsége kisebb,.


CetánszáA gázolajok gyulladási hajlamának jellemzésére szolgál. Fűtőértéke, égéshője. Gyulladási hőmérséklete. Elméleti levegőszükséglete.


Gázolaj

Ezeken felül - a motor . Az anyag a gyulladási hőmérsékletet önmaga hozza létre az anyagban. Világító láng a fa, papír, petróleum, benzin és egyéb szénben gazdag éghető anyagok. A benzin lobbanáspontja = -°C. A kenõanyag lobbanáspontja az a hõmérséklet , amelyen a gõze begyullad. C-ig lesüllyedhet, benzin jelenlétében még sokkal lejjebb.


Az a folyékony anyag, amelynek gyulladási hőmérséklete legfeljebb 3Co. A rendszert a benzines autókhoz hasonlóan tesztelik. Abel-Pensky műszerrel mérve, a °C-t feletti.


Minél nagyobb a benzin oktánszáma, annál magasabb a gyulladási hõmérséklete. Azt a hőmérsékletet , melyen a minta meggyulla gyulladáspontnak nevezzük. A tűzvédelmi alapfogalmak: tűz, égés, robbanás, gyulladási hőmérséklet , robbaná-. H-érték (C°): nem meghatározott. Fagyáspont: -C°.


Forráspont: nem meghatározott. Lobbanáspont: 2C°. Az égés fajtái Gyors: lánggal ég, gyors hőmérséklet - emelkedést eredményez. POLI-FARBE Lakkbenzin hígító. Tárolási hőmérséklet : szobahőmérsékleten , vagy azalatt.


Gázolaj

Környezeti hőmérsékleten a többi gázzal ellentétben kiterjedéskor. Visszaégés is létrejöhet, ha a korai gyulladás a hidrogénbevezető szelep közelében . Főoldal Cikkek Galéria Kapcsolat. Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek , vagy gyulladáspontnak.


Például a motor benzin lobbanáspontja -°C, míg a gyulladási hőmérséklete 280°C. C felett már elegendő gőz szaba- dul fel, amely . Kopogás esetén a forró hengerben a friss benzin −levegő .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.