2018. február 19., hétfő

Kanthal huzal

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Meg tudjátok nekem mondani, hogy a 03-as kanthal huzalnak mennyi a hőfokfüggési együtthatója? Tisztelettel : Szita Zsolt.


Svéd Sandvik gyártmány. Használat előtt javasoljuk a huzalt alkoholos ruhával áttörölni, hogy eltávolításra kerüljenek az esetleges szennyeződések.

Szállítás a következő nap! Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Vaping Underground Blog Alapfogalmak: - ellenállás huzal : A huzal alkotja a. Remix huzal potméterek. A GeekVape ellenálláshuzaljai a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek, . E-cigarettánál használatos huzaltípusok, tulajdonságaik, felhasználásuk.


Szót ejtünk a nikkelről is és megnézzük. Korrózióálló Fűtőhuzalként max.

C A huzal jellemzői: nagy fajlagos ellenállás, reve- és korrózió-álló, . Ellenálláshuzal, Isachrom 60. A kanthal vas, alumínium és króm ötvözete, mely anyagból fémhuzalok készülnek. Ezek a huzalok viszonylag magas ellenállásúak és . Felújítható kazánokba, csak haladó felhasználóknak! Kiváló minőségű huzal , m-es kiszerelésben.


VV és VW készülékekhez ajánlott elsősorban, TC-re nem . Eladó a képen látható kanthal huzal. Nem forrasztható kivitel. Az ár egy méterre értendő. Márka: kangertech Tartozék: atomizátor Kiszerelés: darab Patron típusa: normál Állapot: új Kanger Subtank SSOCC kazán ohm.


A megfelelő ötvözetet ajánljuk önnek, hogy hőt fejlesszen,. Szerelés, csavarható. Keramia test mérete, 49. Titanium Tekercs TAD=0. Huzal, vatta - eliquid. Mennyiség: Elfogyott.

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban! Nagyáramú ellenállásokhoz a szokásos kerek huzalok helyett lapos, szögletes huzalt használnak azért, hogy a tekercsteret jobban kihasználják. Kanthal ellenállás huzal 5m d16mm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.