2018. február 9., péntek

Magyar óriás galamb eladó

Az új Dryfix ragasztóhabban akár további -kal gyorsabb és akár -°C-ig alkalmazható. Bakonytherm tégla 30NF. Alkalmazási elõnyök: - habarcs és munkaidõ . Teherhordó falak (nútféderes).


Termék, Méret, Ár , Tömeg. Porobrick tégla, nf tégla, nf tégla, porobrick nf , bakonytherm tégla, mályi tégla, leier tégla, pápateszéri tégla.

Tégla egyenesen a gyárból. Online boltok, akciók egy. A tégla árak a solymári gyáregységből érvényesek. Korszerű technológa kedvező áron ! Akár évtizedeken keresztül! A ragasztóhab árát a norma.


POROTHERM KLÍMA PROFI DRYFIX. A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek!

Az árak az áfát tartalmazzák. Mennyiség és cím alapján készítünk árajánlatot! Ha az építőanyag- árak változását nézzük, azok „köszönőviszonyban sincsenek” a kivitelezői. Porotherm tégla, falazóanyag akció, kedvező ár - Micorex tüzép és.


Megnevezés, Bruttó ár. Ft Nettó ár : 5Ft. Leier Pincefalazó beton UNI . Vékony falazóhabarcs. Az Árak raklap feletti vásárlás esetén.


A szállítás és daruzás Pilisvörösvár és km-es körzetében raklap megrendelés esetén ingyenes! Sóskúti mészkőlapok harmad áron. Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. B- -as falazó tégla kisújszállási. PTH NF falazat különböző vastagon hőszigetelve.


Körösök agyagából, A csomagolás ajándék, CSAK a tégla árát kell fizetni! Falazáshoz szakembert keres? Gipszkartonfal és válaszfal készítés.

Esztergom, Dorog, Pilisvörösvár. Isaszeg km-es körzetében raklap felett a fuvardíjat is. A leszállított ára csak EGÉSZ kanionra (min.raklap) értendő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.