2017. január 11., szerda

A vonalú szoknya

Szoknya hétköznapokra vagy ünnepekre? Egy A-vonalú szoknya feldob bármilyen outfitet. A GLAMI-nál megtalálhatod a szezon kedvenceit. A- vonalú szoknyaModell. MENTÉS A KEDVENCEK KÖZÉ.


Rövi A-vonalú szoknya magas derékkal, elöl gombokkal.

About You Banana Republic Blutsgeschwister Boohoo Boss BROOKS BROTHERS Calvin Klein Custommade Diesel Dorothy Perkins Esprit Gant GAP Heine . Nagy sláger lesz idén az újra visszatérő A-vonalú szoknya. Ami pedig a legjobb benne, hogy bármilyen típusú alkatod van, bátran . Mini, midi és maxi divatos szoknyák. Vess egy pillantást az új szoknya kollekcióra ! Legújabb trendek a női szoknyák terén.


Hetente új modellek: hosszú, rövi cső-, bőr-, illetve farmerszoknyák. Ingyenes visszaküldés .

Farmerszoknyák ( A-vonalú szoknya ) ingyenes rendelése az ABOUT YOU-n. Minden alakra passzol: A-vonalú szoknyák körképe - Praktikus és nőies fazon, sőt, még a vonalaidra is vigyáz a harangszoknya! Az abszolút jolly joker! Egy szoknya, ami midenkinek jól áll? Az A-vonalú szoknya praktikus és nőies fazon, ráadásul minden . Fekete A-vonalú szoknya - Női szoknyák - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Maxi és hosszú szoknya, rakott, pliszírozott, hasított, A-vonalú szoknyák , ceruzaszoknya, tüllszoknya vásárlása. BŐR A-vonalú szoknya és mintás BODY. Márkaboltjaink: WestEnd City Center, ALLEE, ÁRKÁD Budapest, Debrecen FÓRUM, Szeged-ÁRKÁD és Győr . Elasztikus pamut anyagból . Leírás: Típus: szoknya. Színe: kék, fekete, fehér, zöld.


Rögzítés: rejtett zipzár az oldalán. Az A vonalú szoknya szabásminta napjainkban egy nagyon kedvelt alapforma. A modell egyszerű formája miatt az alapanyagnak megfelelő az . Masnis A vonalú szoknya , Masnis fekete A vonalú szoknya.


Hagyományos, időtlen és nagyon nőies is egyben.

Viselj szoknyát bármikor, alkalomtól függetlenül. Válassz számodra megfelelő hosszúságút és . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - a vonalu szoknya. Fekete PrettyGirl hímzett elegáns a-vonalú szoknya szatén anyagból, cipzárral zárható, hímzett anyagberakások, szatén anyag.


Vastag anyagból készült A-vonalú sötétkék szoknya kihasználatlanság miatt eladó. A szoknya teljesen hibátlan, nincs szakadás, szálfutás, lyuk . Csíkos A vonalú szoknya (fekete-fehér). Raktárkészlet: S: db.


Szállítás módja: INGYENES SZÁLLÍTÁS. Előnyös szoknyát sokkal könnyebben találhatunk, mint a testünkhöz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.