2017. január 25., szerda

Bosch serie 4 mosogatógép használati utasítás

Biztonsági útmutatások. Mieltt a készüléket használatba veszi. Rendeltetésszer használat. Figyelmesen olvassa végig a használati és szerelési utasítást ! Fontos tanácsokat kap a készülék beszerelésére,.


A mosogatógép teljes állapota. Bosch Serie SMS46KW04E. A megfelelő kezelési útmutató megkereséséhez csak adja meg . A tényleges energiafogyasztás függ a készülék használati módjától. C, eco °C, gyors °C, előmosogatás kiegészítő. Egyetlen kifogásom, hogy nincs hozzá magyar nyelvű használati utasítás , ezt a. Tabletta használat , igen.


A program végén még vízcseppeket lehet látni a készülék . Ft Részletek a boltban BOSCH SMV46KX01E Serie Silence Plus Mosogatógép cm. A számla, a hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal. W Programok száma: Termékcsoport: Mosogatógépek Programidő - 1. Használati utasítás a gyártáskor, francia, hollan német, spanyol, svéd. Energiafelhasználás, 4. Praktikus rövidprogramok. Avantixx mosógépeknél.


A készülék normál használat. Intenzív °C, normál °C, eco program °C, gyors °C. Ha Önnek nincs helye a mosógép mellett egy szárítógép. Technológiák, amelyek nem csak a mindennapjainkat teszik jobbá, hanem a jövőnket is. WASHING MACHINE PRALKA AUTOMATYCZNA AUTOMATICKÁ PRACKA.


Mosógép szűrő tisztítása – Mosógép karbantartási útmutató 2. Tudta, hogy a mosógép szűrő . MSMseries Blender pdf manual download. Az Ön biztonsága érdekében Ez a tartozék az MSMtípusú rúdmixer. A centrifugálási ütem kimaradásának lehetséges okai a mai, modern mosógépeknél. A hibalehetőségek okainak feltárása, hogy miért nem centrifugál a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.