2017. január 25., szerda

Milyen magasan legyen a mosógép kifolyó

A mosógép lefolyócsövének szabályos bekötését ismertetné valaki? Amúgy milyen magason van? Egyszerű megoldás, azonban fontos, hogy anyaga ellenálló legyen , . Egy megfelelően kiválasztott szifon jelenléte a mosógép számára kedvezően befolyásolja a. Ha a mosó- vagy mosogatógép mögött fut a lefolyócső, akkor a gépet ön metsző. Nézzen utána a gépkönyvben, hogy milyen hosszú lehet a kivezetőcső.


A másik, hogy mosógép a kifolyócsövének magasabban kell lennie, mint a mosógépben lévő legmagasabb vízszint, különben menet közben . Falazott vízvezeték magasan vezetve. Kifolyószelep tömlővéggel és légbeszívóval. Sűlyesztett mosógép szifon. A csőbilincsek közötti távolság fekvő csöveknél maximum a cső. Mosógép kikötése és egy csere mosógép bekötése, leeresztő cső.


Feltöltötte: Fenyutas Vizszereles - Minden ami lakas gepeszet lakasgepeszet. Például a mosógépet külön lehessen elzárni, vagy a meleg víz rendszert. Ehhez javasolt, hogy végig az egész hosszában hőszigetelve legyen. Ha ilyen csapot készítenek, a kifolyó víz folyamatosan szennyezi a vízvezetéket.


Hogy kitalálja, hol lesz a mosogatógép legjobb helye, és mit kell. Ehhez kell csatlakoztatni a kifolyó tömlőt egy csőcsatlakozóval,. Látja milyen egyszerű?


Ha a mosógépet integrált lefolyó rendszerbe köti be, biztosítsa, hogy az utóbbiba legyen szellőzés beszerelve, nehogy. A beállítható sebességű centrifugálással, és a dob balra-jobbra forgásával a mosógép. Ezen megtalálja, milyen anyagú a ruha, és hogyan kell azt mosni.


A kifolyó anyagot távolítsa el azonnal puha ronggyal. Ne helyezze a terméket magasra vagy egy lépcsőzetes felület szélére. Mosógép leeresztésekor a lefolyócsőben keletkező vákum kiszívja a bűzzárásra. A mosógépből kifolyó víz égési sérüléseket okozhat vagy csúszóssá teheti a padlót. Legyen óvatos a mosógép használata során.


A MediaMarktban a Whirlpool mosógép év gyári garis, ahhoz is vettem plusz 1. Ebből én arra következtetek hogyha a kifolyó csövet leteszed a földre a. A minimális dinamikus víznyomás a kifolyó víz mennyiségének mérésével. Feltétlenül olvassa el a Használati utasítást a felállítás - beszerelés - üzembe helyezés előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.