2017. január 25., szerda

Orchidea csak levelet hoz

Mutatjuk: Ez a megoldás és újra sok virágot hoz. A léggyökerek kedvéért spricceljük meg hetente többször úgy, hogy a leveleket és a . Sok esetben nem virágzik az orchidea , ezért meg kell értenünk,. Az orchideának elég széles a levele , ezért hamar elpárolog belőle a nedvesség.


Orchidea csak levelet hoz

Ha a növény – rügyet hoz , akkor már fel van készülve a virágzásra. Orchidea miért csak levelet hoz , de nem virágzik? Azonban az orchidea igen kényes növény, elég speciális körülményeket igényel. Ezeket azonban könnyű megteremteni otthon, csak tudni kell . Elég sok orchidea elhalálozott már a lakásomban ahhoz, hogy. Az orchidea habár egy viszonylag kényes növény, ha azonban jól választjuk meg a. Kézi spriccelővel permetezhetjük a leveleket , de lehetőleg még a kora.


A virágindukcióhoz mindenképpen szükséges, hogy 2-héten . Az átlátszó cserép a legjobb, mert az orchidea nagyon fényigényes, és ilyenkor még a. Ha a levele ráncosodik, akkor mégis szomjas. Még több orchidea , tillandsia, bromelia és bonsai itt:. Mindenki nagy kedvence, a lepkeorchidea hosszú hónapokig szép virágokkal. Tehát ha az orchidea. A lepkeorchidea sokféleképp jelezheti számunkra, ha valami nincs rendben.


Egyik ilyen jel a sárguló. Feltöltötte: Két Világ Közt Miért nem virágzik az orchidea? Ezt kell tenne hogy újra. Otthon filantropikum. A legtöbb orchidea , ha egyszer elvirágzott, nagyon nehezen, vagy.


Két hónapig virágzik is, majd hoz egy-két levelet , aztán elkezd. Ilyenkor új levelet hoz. Aztán kihajt a visszavágott szár, vagy teljesen alulról indul egy új és újra virágzik. Ezek a ciklusok váltják egymást. A csak sárga leveleket nem kell levágni, meg kell várni, míg maguktól lehullanak.


Ha láto hogy új leveleket hoz az orchidea , az azt mutatja, . A növény nyáron inkább levelet növeszt, és télen hoz virágot. Ennek oka, hogy a trópusi őserdőhöz hasonlóan a nappali meleg és az éjszakai lehűlés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.