2017. január 20., péntek

Ck lap garázs

A Gerard Klasszikus, Diamant, Hódfarkú, Fazsindely, Zsindely , és Milánó. Hasznos lejtés irányú méret: 3mm. Milyen előnyökkel rendelkezik a bitumenes zsindely ? Elsősorban az ára, mert négyzetmétere vetítve olcsóbb, mint más tetőburkolatok.


A tető lejtésének szöge egy két sík metszéspontjának geometriai formája. Ondulin vagy puha zsindely a közös nyelvben fokos lejtőn feküdt. Könnyen cserélhetők a cserepek. Esővizet gyűjthet tetőjéről.


Erősebb szerkezeti tartóelemekre van szükség. PREFA ZSINDELY ELEM ALKALMAZÁSA. Minimális hajlásszög. TSZELLŐZTETETT TETŐSZERKEZETTEL KIVITELEZZÉK.


Lécek: 24xvagy 30xfa, vagy méretezett. Az egyes lejtők lejtési szöge az egész ház építészeti megoldásától, a tetőtér vagy a tetőtér jelenlététől,. A nem működő tető minimális dőlésszöge 2–° lehet, ami biztosítja a szélterhelésekkel. A Guttatec bitumenes zsindelyek minden tetőformához tökéletesen illeszkednek.


ProIDEA termékinformációs katalógusban. Bitumenes zsindely : Öntapadó Toronto zsindely színben, kétféle formában. GERARD zsindely tető változat.


Ha korlátozott a tető teherbírása alkalmazása különösen előnyös, mivel:. Vápa kialakítása: vagy lemezzel vagy zsindely fedéssel (vápa lejtése min. °) oldható. Például a zsindelyből készült tető esetében a tető lejtésének minimális ajánlott szöge.


A palaták és a zsindelyek alkalmasak a foknál nagyobb szögű tetőre. A lágy tető minimális lejtése egy belső vízelvezetővel fok. Az egyetlen dolog , ha a tetőn egy minimális lejtésű zsindelyt helyeznek el, a terület egész . Talán zsúptető vagy nádtető?


Számos megoldás létezik, ahhoz hogy döntsük, előbb azt kell kitalálnunk, milyen tetőt is szeretnénk, . A bitumenes zsindely egyszerű és korrekt felhelyezésének előfeltétele, hogy a fogadó felület anyaga. Húzzuk meg az XY egyenest, a legnagyobb lejtés irányára merőlegesen, 19. Szögelésre alkalmas minimális hajlásszög: (fok). A másik tetősíkra felrakott zsindelyeknek legalább a vápa vonaláig el kell érniük.


Van egy 4m hosszú tető. Méterenként 10cm a lejtése. Hány fokos a lejtés ? Cseréphez, zsindelyhez fokban adják meg a minimális lejtést , . Csak erre alkalmas zsindely esetén alkalmazható megoldás. A zsindely kiválasztása a megnövekedett hullámmagassággal valahogy megoldja a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.