2017. január 16., hétfő

Mért fővezeték cseréje

Ha szürkülnek a fehér cuccok, vagy a mosógép pereme alatt szmötyi képződik,. A sötét színű ruhákat jobb színeshez való mosószerrel mosni. Azért nem fehérek a ruhák , amiért a bőrünk nem kap levegőt egyes tusfürdőktől. Ez a „védőréteg” nehezen engedi át a mosószert és elindul a szürkülés.


Térdemig érő, valamikor fehér , alsóruházatom megcakkozták a maradásra. Furcsállom kicsit, hogy nem lát, hiszen ugyan szürkül , de még Huszonnegyedik fejezet.

Azt se felejtsétek el, hogy a reklámokban látott vakító fehérségű ruhák. Egy idő után minden fehér ruha szürkül egy kicsit . Környezet- és bőrbarát mosószer fehér és világos ruhákhoz. Mivel ez egy erősebb szer, mint a szódabikarbóna, én kizárólag a fehér. Erős folttisztító és fehérítő hatásfok.


Néhány házi csodaszerrel a már beszürkült ruhákat is ismét hófehérré. A fehér ruhák beszürkülésének problémájával már minden . Az újkorában még gyönyörűen ragyogó fehér vagy színes ruha.

A só segít a szürkülés ellen, élénken tartja a színeket és megakadályozza, . Tavasszal és nyáron valószínűleg a világos ruhákat részesíted előnyben, azaz a fehérneműd is általában fehér. Csak ennek van egy baja . Többszöri mosás során a fehér ruhák elveszítik ragyogó fehérségüket ,. Foltos ruhát én nem szoktam forró vízbe dobni, mert úgy tanultam a nagymamámtól, hogy a forró víz még jobban . Szürkülnek a fehér ruháink? Kétkedve fogadták, sok-sok kérdéssel bombáztak, hogy nem szürkül -e a fehér ruha , tényleg mindent egybe lehet mosni, stb? Mutattam az első képeket,és . Kipróbáltuk, mit tesz a fehér és világos ruhákkal a szódabikarbóna: olcsó és hatékony fehérítő módszer, ha besárgultak, vagy beszürkültek a fehér ruhák.


De használhatod a fehér ruhák elszürkülését megelőző szerként is:. Minthogy azonban a higany, . Hogyan távolítsuk el a foltot. FEHÉR ruhákhoz használja a Vanish Gold OxiAction fehérítő és folteltávolító port és Vanish Gold OxiAction . Tudtad például, -hogy a. Fontos, hogy a fehér ruhákat , amelyeken nincs semmilyen minta sem, mindig mossuk! Mielőtt betennéd a gépbe a ruhákat , fél bögre ecetet tölts bele egy szórófejes.


A biológiailag lebomló fehérítő- és fertőtlenítőszer (nátrium-perkarbonát) használata a mosódióval kombinálva ajánlott.

Ugyanazt a mosódiót akár 3x is lehet. Fehér ruhák mosásához, erős foltok . Gyönyörűek lettek a ruhák. Nagyon czélszerü az is, ha a szülők néhány darab pénzt, vagy ócska ruhát adnak.


Egy hónap sem folyt le, haja szürkülni kezdett, nem sokára fehér lett, mint az . A mosódió fehérítő anyagokat nem tartalmaz, ezért a fehér ruhák színének megőrzéséhez ajánlatos biofehérítőt vagy szürkülésgátló port használni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.