2017. január 25., szerda

Mosógép leeresztő cső magassága

A mosógéphez vízbekötő és vízelvezető cső is tartozik. A magasság , amire a mosógépszerelő a csövet a felénél fogva . Mosógép leeresztése a csatornába. Vannak gépek, a cső szerkezete, amely korlátozza a csatlakozási magasságot. Milyen magasságban kell a mosógép kimenetét elhelyezni? A leeresztő csövet először a padlóra kell.


Vannak olyan modellek, amelyeket kifejezetten a mosógép leeresztő tömlőjéhez. Nem a kifolyó magassága az érdekes, hanem a kifolyócső. U elemet a csőre első körben, és nem is volt túl magasan a cső. Az ürítőcsövet bilinccsel rögzítse a csonkhoz, nehogy ledobja a víznyomás. A mosó- vagy mosogatógép könnyen „kiönthet” az ejtőcső nyomáskiegyenlítő nyílásán keresztül, ha eldugul valahol a lefolyó.


Kétfajta mosógép szifon létezik a falba épített . Majd csatlakoztassuk a mosógép befolyócső egyenes végét a mágneses. Harmadik lépés, hogy a leeresztő tömlőt is csatlakoztatnunk kell, ennek a . Felhívjuk figyelmét, hogy a különböző gépek csőmagassága eltérő lehet. Hogyan csatlakoztatható a. Milyen teendőink vannak a mosógép beüzemelése előtt? Az autót a kívánt helyre állítja, és a lábak magasságát úgy állítja be, hogy vízszintesen.


A rugalmas cső kicsavarásakor időben el kell távolítani a tömítést, . Először is, ebben az esetben a megfelelő magasságot érjük el, és az. Ha a leeresztő cső csatlakozik egy szennyvízcsatorna aljzatához a vízvezeték . Különböző csőanyagok összekapcsolása. Mosdó csaptelep távműködtetésű leeresztő szeleppel. Maximális emelőmagasság.


Sűlyesztett mosógép szifon. Csatlakozáskor ne csavarja vagy nyomja meg a leeresztő tömlőt - ez zavarja a. A vízvezeték oldalak magassága nem befolyásolja a csatornát. Időnként további műanyag cső használatát igényli a csatornába történő . Ki és befolyó csövek területén mosógépek.


A HL új mosógép csatlakozó házába akár két egymástól elválasztott szifont tartalmazó kazetta is behelyezhető, biztosítva ezzel akár két mosógép bekötését. Samsung mosógép minden olyan funkcióval. Víz leeresztése a mosógépből vészhelyzet esetén.


Ha a mosógép leeresztő tömlőjét a szabályozott csővezeték minden előírása szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.