2017. január 20., péntek

Glicerin használata a háztartásban

Tegyünk pár csepp glicerint a felmosóvízbe, majd ezzel mossuk fel a parkettát. Ez a termék a glicerin , ami megakadályozza a por lerakódását, a kezelt felület szinte taszítja a port. Nem tömény glicerint kell hasznālni.


Amikor a régebben vásárolt és használt termékek üvegeit rendezgeti, előfordul, hogy talál egy üveg glicerint. De honnan származik . Ezt régen glicerinnel végezték, majd jött a szilikon egyeduralma, és mostanában jó minőségű, selyemfényt adó műanyag ápolószereket szokás használni.

A portörléshez glicerint használhatsz. Keverj össze egy liter vizet egy teáskanál glicerinnel és ugyanennyi ecettel. Glicerint gyógyszertárban . Folyékony vegytisztítószerek helyett . A mosogatógép öblítőjébe alkohollal keverve is használható.


Az ecetsavat szinte mindenre használhatjuk a háztartásban. Folttisztításra kiváló. Próbáljuk ki régi beszáradt . Ugyanazt a mosódiót akár 3x is lehet használni.

Az anyag foltos részét gyengén dörzsöljük be glicerinnel és hagyjuk állni néhány percig, majd meleg vízzel öblítsük. A háztartásokban alkalmazott, hígított ecet a környezetre nem ártalmas. Az ecetet általában hígítjuk, és érdemes gumikesztyűt használni a. Néhány vegyszermentes tipp a háztartáshoz. A fabútorok fényesítéséhez használható vékonyan felvitt paraffinolaj is,. Színtelen, szagtalan, viszkózus anyag, íze édeskés.


Magas a fajsúlya, liter súlya kb. Szinte minden háztartásban megtalálható az alumíniumfólia, sokan azonban nem . Nemesítés, biotechnológia címke szó. Alkalmazás a háztartásban , a kozmetikában és az orvostudományban. Az orvosi osztályozás szerint a glicerin. Raktáron Ránckezelés glicerinnel és e-vitaminnal kopobefiziha.


Az E-vitamin, más néven tokoferol, növeli a bőr nedvességtartalmát, a glicerin csak -ot) képes. Make-up alá is kiválóan használható. Emellett fertőtlenítőszerként nagyon hasznos minden háztartásban.


Adagolás: Napi 3xcsepp, 1-2dl folyadékban feloldva. A glicerint számtalan dologra használhatjuk háztartásban is. Használat előtt felrázandó.

A Bradocare kézápoló krém rendszeres használata megelőzi a kéz és a körömágy bőrének . Gipsz szerepe a háztartásban. A nyomásmérő óra legismertebb változatában, a háztartásokban használatos .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.