2017. január 24., kedd

Gyimesi racka juh ára

Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - racka racka. Hortobágyi racka kos eladó. A gyimesi rackajuh bundájának színe fehér, szürke vagy fekete.


A szürke és fekete változat feje, lába, körme is fekete. A fehér színváltozat esetén a fejen és a.

Anyák ill évesek , a kos éves. Egyik anya a ritkaság számban menő fekete színváltozat. Fiatal (2-évesek) Shuffolk jellegű anyabirkák eladóak.


Jó súlyban vannak és főként ikreket ellettek! Egyben eladó a db, darabja . A Kárpátok koszorúján, az erdélyi havasokban, a székelyek kezén kialakult rendkívül ellenálló, a tartási körülményekre nézve igénytelen hegyi rackajuh. Racka mama eladó vagy cserélhető: Kb.

Eladó juhok és szarvasmarhák. Unsubscribe from zsagoston? Az emlékezet mind a mai napig megőrizte a . Gyimesi_racka_juh hu. Helyileg Káptalantóti. Ft – Heves (Heves megye).


A fotókon látható éves nagy testű db kecske . Van egy különleges magyar juhfajta , amelyről hosszú ideig semmit sem tudtunk. Pontosabban ismét van egy. Merinó vemhes anyajuhok eladók. Juh hirdetések - ehirdetes. Háziállat - Juh , bárány.


Keresek eladó juhokat, legeltetés céljából, hiánytalan fogazattal , kb. Oláh János a „magyar szőrös juh ” kitenyésztésével foglalkozni. Olaszország a felvevő piac, a vallási ünnepek idején kedvezőbb a felvásárlási ár. Az őshonos, hagyományos juhaink, a cigája, cikta, gyimesi racka , .

A racka , cikta, cigája juhok , valamint a parlagi kecske igénytelenségét. Alföldi - hortobágyi - és hegyvidéki - gyimesi - változatát különböztetik meg. A tehéntejhez viszonyított magas árat a tenyésztők a kecske ritkaságával, . Jelenleg és várhatóan a közeljövőben is fő haszonforrás a . A vágást követően sor került a vágott testek testtáji bontására és . Szánentáli, núbiai, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.