2017. január 31., kedd

Aluminium trapézlemez

Az alumíniumból , illetve ötvözeteiből előállított lemezek kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Az acéllemezekkel szemben kis fajlagos súllyal. Trapézlemezek, alumínium trapézlemezek , profillemezek. A trapézlemezeink árát hasznos fedési szélesség.


Cégünk profiljában különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezek elérhetők festett, horganyzott és alucink kivitelben egyaránt.

Alumínium trapézlemez (használt) natúr, 1. Tetőfedés - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd . TECO alumínium trapézlemez 6mm vastagságban matt antracit szürke bevonattal év garanciával. Súlya még az acél lemeznél is könnyebb. HYDRO konszern által gyártott mm bevonatos alumínium lemez.


Nincs készleten, rendelhető. FA-val Szállítási idő: A szállítási .

Milyen célra és hol szeretnénk használni? Az alumínium trapézlemezek különböző profilkialakításban, magasságban és színben . Tűzhorganyzott acél és alumínium trapézlemezek. Effektív konstrukciók megvalósítását teszi lehetővé, melyek . Legolcsóbban a gyártótól! A legnagyobb trapézlemez kínálat a hazai piacon! A széles választékon kívül azonban az üzlet- és minőségpolitikánk az, ami igazán meghatározóvá tett minket.


Többféle olcsó, használt alumínium trapézlemez eladó. Mennyi az alumínium trapézlemez ára használtan? Nagytáblás és moduláris cserepes lemez - modern és klasszikus fém tető fedéshez a . Element Ttrapézlemez.


Versenyképes a -év garanciás festett lemezekkel. Járatos, raktáron tartott színeink: fehér, vörös - cserép szín, szürke, zöl barna . A bal oldalon található szűrő segítségével pillanatok alatt kiválaszthatja, hogy milyen alumínium, alu lemezre van szüksége. PREFA - A tető, erős, mint egy bika!


A rendkívül könnyű alumínium tető PREFA.

Az Alucink egy alumínium -cink-titán ötvözet, amely tökéletes védel- met biztosít a korrózió ellen,. A fedésre használt alumínium trapézlemezek és mm vastag ötvözött. Színes alumínium lemez , az alapanyag színezésének célja nemcsak a dekoráció , a díszítés, hanem az anyag korróziós védelme, kopásállóságának növelése.


Schnaider Polymetall. Az alucink, mint a nevében is benne van, az alumínium és a cink olyan speciális ötvözete, . Galvalloy fémréteget tartalmaz, mely cink és alumínium ötvözete. A réteg páratlan, a vágott lemez szegélyein is, korrózió elleni védelmet nyújt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.