2017. január 17., kedd

Porotherm 38 thermo profi tégla ár

Porotherm Klíma Profi Dryfix tégla. PTH T PROFI DRYFIX akciós webshop ár. A ragasztóhab árát a norma. Az árjegyzékben található árak ÁFÁ-t nem tartalmazó (nettó) árak , Ft-ban értendőek és visszavonásig érvényesek.


A Thermo téglák esetében a csúcskategóriás hőszigetelő képességet a tégla üregeibe . A megadott ár bruttó ár. Termékújdonság az ún. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - porotherm. POROTHERM KLÍMA PROFI DRYFIX. Súlyozott laboratóriumi léghang-gátlási szám Rw (dB), Dryfix: dB, vékony falazóhabarcs : . A Wienerberger okostéglái két termékcsoportból állnak: A Thermo.


Olyan mint a Thermo Profitégla ,csak itt a kötést Profi Dryfix ragasztóhab biztosítja amit magába foglal a téglák ára. A szigetelés a téglában . Garantáltan a legjobb árak ! Ha Ön nagyobb tételben vásárol téglát , akkor kedvezményes raklapos árat biztosítunk. Alkalmazható kötőanyag: Profi vékony rétegű falazóhabarcs. A tégla ára a Dryfix extra ragasztóhab norma szerinti mennyiségének árát.


Falazóblokkok, válaszfal elemek, hanggátló téglák , zsalukövek, oszlopzsaluk. Kérjen kedvező árat ! A síkracsiszolt Profi téglatermékek hagyományos és HS üregszerkezettel is. Klasszikus téglák , belsőfalak és hőszigetelt külső falak építéséhez.


Vakolatlan falazatvastagság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.