2017. január 10., kedd

Osb lap vastagság

Ajánlott lap vastagság mm . Nem vetemedik, mint a deszka, többféle vastagságban , nagy a víztaszító képessége, sima, tiszta felületű. Valamennyi vastagság folyamatosan megtalálható raktárkészletünkön. Vastagság ‎: ‎- - (9) - - - - - 22.


Laminált faforgácslap.

Furnér és furnérozott. A lapok vastagságát a szarufák és a szelemenek közötti távolság . Csomagolási egység: tábla. Egy tábla súlya:. Rendeljen OSB-t kedvező . Ez a típus kiválóan használható nedves környezetben, esős helyen is!


A 6mm-es vastagság az általunk forgalmazott legvékonyabb Osb lap. OSB mm vastagságban.

Felépítés: 1mm hosszú és mm széles forgácsok magas hőfokon préselve, felülete: csiszolatlan. Panel mérete és vastagsága. Jellemzően a könnyűszerkezetes családi házak egyik. A teríték vastagsága határozza meg a végtermék vastagságát és sűrűségét. Magyarországon is mind többen.


Táblaméret: 250x1cm. A legjobb árat keresi? Oriented Strand Board szó rövidítése, mely irányított szálelrendezésű lapot jelent.


Az ott már lecsillapodni látszó őrület helyét az OSB-lapok veszik át. Kedvező árakkal várjuk! Egyenes élképzésű lapok. Az Interneten keresse! Nut-féder: , 1 . Ezért a különböző vastagságokból utólagos minőségi csalódástól . Teherhordó trapézlemez átlapolásainál, Fűzőcsavar JF2-2H-8x19.


Az egyik legkedveltebb vastagságú OSB. Felvonulási épületek,kiállítási pavilonok könnyen és .

Van valakinek erre tippje?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.