2017. január 12., csütörtök

Kútcső eladó

Kérjük ezen tények figyelemmel tartását. Kútbéléscső szűrőkavics kútkavics kútcső antisol. Esztergom és kőrnyékén. PPE cső, LPE cső, KPE cső eladó ! Gyors házhozszállítás!


Ft – Mezőhegyes (Békés megye). Bar-os LPE, PPE öntözőcsövek a legjobb áron, készletről! Az árak megtekintéséhez kérem lépjen . A rovaton belüli keresési feltételek: Kút Cső A keresett kifejezés: Kút Cső Keresési kifejezés törlése.


Kútfúró cső , PVC, külső átm. A keresési eredmények közül az ingatlanhirdetéseket nem . Egy jó kút aranyat ér, de mi van akkor ha csak egy elfuserált kút jutott neked? Hibáztatod a kútfúródat, vagy akár saját magad.


Többféle olcsó, használt kútfúró cső eladó. Mennyi a kútfúró cső ára használtan? Kútcső akció, olcsó kútbéléscső! GWE kútcső, kútbéléscső . Réz csatlakozó idomok.


Hegesztett cső , szerkezeti és szavatolt cső. A Pipelife Magyarország legnagyobb műanyagcső gyártója. Ezeket a csövek terméklapján tüntetjük fel.


A rozsdamentes és saválló cső árak a termék képe alatt található. Lemken Variopal 1, 5 . Rozsdamentes cső Dekorációs cső Vezetékcső Élelmiszeripari cső Varratos ( hegesztett) és varratnélküli (húzott) csövek. Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő, Ár szerint növekvő, Ár szerint . A cső kiválasztásánál az egyik eladó felhívta a figyelmemet, hogy érdemes lenne a vastagabb falú csövet vennem, ha menetet akarok rá vágni. Könnyű nagy teherbírású szénszálas cső , mely alkalmas repülőmodellek, sárkányok építéséhez.


Eladó ha termőfölhűtőházzal,gyümölcsössel,víztározóval. Mezőfalvi műanyag kútcső mm átmérővel vékony (, 5mm) illetve vastag ( 7mm) . Műanyag kútbéléscső , szűrőcső. Elérhetőség: CSAK SZEMÉLYESEN VEHETŐ ÁT!


A kézi pumpákat fúrt cső kutakból történő víznyeréshez használjuk. Kétbengeres 500-as DKW oldailkocsá- vail, príma állapotban eladó. Kétméter szűmőzött kútcső eladó. PVC csőből és golyós . Orosháza, Tass utca . Egyéb megállapodás híján az árak az eladó cég gyárának, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.