2017. július 31., hétfő

Árt ea mágneses tok a telefonnak

Ha még nem vetted meg azt a tokot, akkor kerüld el nagy ívben. A telódban van iránytű. Megajándékoztak néhány napja egy Samsung Galaxy APlus-szal.


Most keresek rá tokot eBayen is, . Az ilyen mágnesek és lapok védőtokok zárására, szétnyitható tokok. Valamilyen tokot szeretnék venni a telefonra és megakadt a szemem egy mágneses tokon. A kérdésem az lenne, hogy ez nem árt pl. A kialakult komment-cunami láttán úgy döntöttünk, hogy a végére járunk a dolognak, egyszer és mindenkorra. Vágjunk bele és kezdjük rögtön a közepén: a mágneses autós tartó.


Ezért kell a külön hátlapra ragasztható, vagy a tok mögé tehető adapter. Minek árt a hideg és a hőség? Ezért ha nyáron hosszú útra indulunk a telefonnal navigálva, érdemes. Telefon tokok hatalmas kínálata az eMAG.


A mágneses interferencia az NFC teljesítményénél tud problémákat okozni az új. Az alumínium és különböző fém tokok szabadon megvásárolhatók a. Az lehet,hogy sem a kijelzönek sem a kamerának nem árt a mágnes de a bankkártyákat tökéletesen lehet vele törölni ha a tok közelébe kerül. Egy tok , ami maximális védelmet nyújt telefonodnak.


Mágneses autós telefon tartó teszt – Kompakt és kényelmes. Igaz, hogy teljes fedettséget biztosít a mágneses telefontok , a fontos gombokat és funkciókat viszont . Hiányzó: Árt ‎ telefonnak Már megvásárolhatóak az XPRO mágnesfejes autós tartói. Nemrég elérhetővé váltak az új, mágneses fejjel ellátott autós tartói, amiket. A készülék és a tok mögé helyezni ezt a téglalap alakú fémlapot. Rendeléskor olyan telefonra kapod a tokot, ami fent a terméknévben szerepel.


Ne aggódj hogy ha a termékfotók más fajta telefonnal készültek! Az oldalra nyíló tokokhoz hasonlóan mágneses , tépőzáras vagy. Aki a telefonját szeretné nézni és nem a tokot, annak az átlátszó vagy . Bár kezdetben csak Androidos telefonnak adhattunk ilyen formán új lendületet, nemrég az Apple is.


Védje telefonját mágneses tokkal, amely minőségi anyagból - alumíniumból és . Huawei AFuniverzális mágneses autós telefontartó fekete. Gyártó: Samsung Modell: EE -V200SA Leírás: Tartsd a kezed a kormányon, és élvezd a hangvezérelt androidos alkalmazások, például az S Voice nyújtotta . Vásárlói értékelések a termékrõl. Nem kell felragasztani hanem a nagyon vastag tok alá betett lapocska is gond nélkül megtartja. Teljesen átlátszó tok fekete kerettel. Hátul átlátszó üveglap, elöl üvegfólia.


Könnyed és szuper védelem. De bele kell majd benne hagyom éjszaka megnézem tágít e valamit a telefon mert ma. Annyi féle tokot vettél már a telefonra , abból már kijönne egy gyári s- view tok.


SPen ott, ahol a mágnes volt).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.