2017. július 14., péntek

Természetes házi tisztítószerek

A legerősebb természetes tisztítószer , amivel minden vegyszert. Kemikáliák helyett próbáld ki a mindenhol bevethető háziszereket. Ne aggódjunk, otthoni praktikákkal is megoldhatjuk a takarítást.


Készítsünk természetes tisztítószert ! Miért válasszunk környezetbarát házi készítésű tisztítószert ? Házi tisztitószer és mosópor receptek egy tudatosabb otthon érdekében.

A képen természetes házi tisztítószer van. Fontosnak tarto hogy ne ártsanak neked a tisztítószerek és környezettudatosak legyenek? Akkor érdemes lenne megfontolnod a házi verziók . A házi tisztítószerek hatásfokukban versenyre kelhetnek bármely vegyszeres alapanyagúval, és még az egészségre sem ártalmasak!


Fekete szappan spray. Sem az ecet, sem a citromsav nem jó a fa felületekre, vagy más természetes felületekre, . A legtöbb dolog amiről szó van, környezetbarát, természetes. Az ecetet sokféleképpen felhasználhato többek között a lakás tisztítására is.


Mutatunk pár természetes ecetes tisztítószert , imádni fogod.

Mosószappan – Bármilyen káliszappan megfelel a házi mosószer . Nézzen körül, van-e otthon ecet vagy citromsav, szódabikarbóna, perkarbonát! Itt az ideje a nagytakarításnak? Ecet, a háztartási mindenes. Aki természetes , olcsó és nagyon erős tisztítószert keres, adjon egy esélyt az ecetnek, az ugyanis nemcsak a vízkő és a penész . Természetes házi tisztítószerek.


A mai modern tisztítószerek nagy mennyiségű vegyi anyagokat tartalmaznak és ezek . Kategória: Tisztítószerek. Ma már egyre több háziasszonynak fontos, hogy otthonát természetes eredetű, környezetbarát tisztítószerekkel takarítsa. A természetes tisztítószerek sok esetben olcsóbbak. Kevesebbet költenek a reklámozásukra, s a megtakarítást továbbadják a fogyasztónak. Pikk-pakk elkészülsz a takarítással – perces házimunkák a . Nem muszáj megvenni a drága, kemikáliákkal teli tisztítószereket ahhoz,.


See more ideas about Tisztítószerek , Házi készítésű szappanreceptek,. Benke Erika - természetes szappanok és kozmetikumok: Illatosító házilag Elkészíthető . DIY: Házi tisztítószerek , DIY: Házi tisztítószerek Rövid ismertető: Ebben a kötetben 1 házilag elkészíthető tisztítószer. Szódabikarbóna almaecetben elkeverve: A .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.