2017. július 26., szerda

Belülről szerelhető szúnyogháló

Sok esetben gondot okozhat fix szúnyoghálót szerelni az ablakra. Emeljük be a szúnyoghálót az ablaknyílásba és belülről fordítsuk rá a rögzítő füleket. Másik lehetőség, hogy elfordítható fülekkel rögzítik, emiatt könnyen levehető, tisztítható és belülről szerelhető. Nagy előnye, hogy belülről szerelhető , így a kívülről nem hozzáférhető helyeken is alkalmazható.


Műanyag vagy fa ablakra szerelhető fix vagy mobil szúnyogháló megoldások.

Az ablakra, ajtóra szerelt szúnyogháló hosszú távú, környezetbarát és esztétikus megoldás egyben. Isso fix szúnyogháló. Az ablakokra szerelhető szúnyoghálóknak számtalan olcsóbb és költségesebb változata létezik.


Sajnos rendszerint a drágábbak a . Szerelhető egy és két szárnyú ablakokra, illetve ajtókra. Fülekkel belülről az ablak peremére van rögzítve a szúnyogháló kerete, így csavarozás nélkül . A peremes szúnyogháló belülről felszerelhető , elhajtható fülekkel rögzíthető.

Esztétikus és poloska biztos! Belülről szerelhető peremes fix . KITTI-K típusú szúnyogháló kiemelt lefutókkal elsősorban ablakra, ritkább esetben ajtóra szerelhető. Egy oldalról működtethető, általában belülről. A mobil szúnyoghálókat szerelhetőségük , kis helyigényük és tartósságuk. Peremes fix szúnyogháló.


Könnyedén szerelhető magas épületekre is, mivel felrakása az épületen belülről is . A fix szúnyogháló nem szerelhető fel tetőtéri ablakra, mivel a szúnyoghálót csak a beltérben tudjuk elhelyezni. A belülről felszerelt fix szúnyogháló lehetetlenné . A fix keretes szúnyogháló rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó. Közvetlenül az ablakra illetve, már meglévő redőnyr elé is felszerelhető. Rögzítése belülről , elfordító fülekkel történik nagyon egyszerű le, illetve fel szerelni.


Befelé nyíló, négyzet alakú ablakokra szerelhető , könnyen kezelhető, kis helyigényű szerkezet. Szerelése kívülről csavarral vagy belülről rögzítő acélklipsszel történik. A szúnyogháló szerelhető ablakra, ajtóra, télikertre, szanetlire, erkélyre vagy.


Sokan még mindig luxusnak számítják a szúnyogháló jelenlétét.

A rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, a régi bérházak belsőtokos redőny elé is. A legnépszerűbb típus az ablakra szerelhető mozgatható szúnyoghálók közül a rolós szúnyogháló. Oldalhúzós szúnyogháló ajtó kívülről- belülről mozgatható.


Könnyen felszerelhető – akár kívülről vagy belülről végezzük. Az Exte Elite XT redőnyrendszernél az integrált szúnyogháló a redőnypalást és a nyílászáró között helyezkedik el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.