2017. július 10., hétfő

Honnan lehet tudni hogy terhes a guppi

Most oda jutott a sors hogy az egyik lány guppy szült de nem tudom hogy melyik. Kérdések hasonló témákban: akvárium, akvarisztika, szülés, halak, guppi , kishalacskák. Hogyan lehet megállapítani egy tengerimalacról hogy terhes e, . Ha igen akkor utána mikor lehet visszarakni? Nem fogod tudni pontosan mikor fog szülni, ha mostanában láttad meg hogy terhes. Egy guppinak elég egy 2dl- es üveg is, az a lényeg, hogy ne legyen benne egy pici ecet se!


A guppy reprodukciójának ilyen módja egyrészt ezt okozza lehet , hogy kevesebb tojása van mivel sokuk. Ez az oldal a népszerű szivárványos guppi (Poecilia reticulata) bemutatásával foglalkozik. Olvashatunk itt a guppik tartásáról, tenyésztéséről.


A Guppik közkedvelt díszhalak az akvaristák körében. Amikor az ivadékok megszülettek várjunk még pár órát mert lehet , hogy még szül a guppimamánk. Minden, amit a Guppikról tudni kell, és azon is túl.


A guppik tenyésztése könnyű, kezdőknek is megfelelő. Arról lehet a guppit felismerni ha vemhes, hogy a hasa után a farka töve . Honnan ismered fel a vemhes guppit ? Különben az is lehet , hogy egyszerűen kiöregedtek. Az egyik mollyman picit nagyobb a hasa, nem tudom, hogy terhes -e. Az egyikről tudtam, hogy terhes , de mivel csak pár hónapos, meg.


Ennek következménye lehet , hogy a sérült felületen különböző kórokozók telepednek meg. Amíg az uszonyok be nem gyógyulnak, javasolt a sérült halakat. Szivárványos_guppi hu. A szivárványos guppi (Poecilia reticulata) csontos halak (Osteichthyes) osztályába a. Mivel kiváló szúnyoglárvairtó, sokan ragadozónak tartják a guppit , pedig . Trinidadban egyes populációik . A nőstény guppi hasa elfeketedik, ha vemhes.


Mi már nagy lelkesen megvettük a halakat is ( guppi , platti, algaevő hal) és most azt szeretnénk tudni , hogy muszáj-e megvárni a órát, vagy hamarabb is bele lehet tenni a halakat? Nálam akkor maradtak meg a guppi kicsik a 90es társas akimban, amikor kicsit. A terhes halaknak hajrá!


Kiskutyák, honnan tudo mikor kell szülni? Először terhes guppi van, minden indikáció után másnap szülnem kell. Vagy a hal színétől függ, . A kicsik felnevelése könnyű ha kiszúrjuk hogy melyik hal lehet terhes és azt külön.


A platti rokona csak itt a hím színes a nőstény mint a guppinál színtelen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.