2017. július 13., csütörtök

Erősítő gumikötél fogantyúval

Trendy gumikötél műanyag fogantyúval gyenge sárga BLACK FRIDAY Trendy. Ft-ért megvásárolható csak a SportSarok. Thera-Band erõsítõ gumikötél m, extra erõs-kék. Fit-Tube gumikötél szivacsos fogantyúval - Erõs piros.


Használata, illetve gyakorlatanyaga az erősítő szalagéhoz hasonló. A flexibilis fogantyúval kialakított gumikötél egyszerűbbé, komfortosabbá és biztonságosabbá teszi az edzést . Az izomerősítő fitnesz gumikötél segítségével a fitnesz és a mozgásterápia bármely. Előnyei: - kényelmes, ergonomikus fogantyú. Izomerősítő gumikötél Gymstick fogantyúval kedvező áron az eMAG-nál!


A gumikötél és a gumiszalag egy igazán nagyszerű eszköz, amivel minden. Gumikötél merev fogantyúpárral 140cm, extrém erős. ERŐSÍTŐ GUMIKÖTÉL MARKOLAT FOGANTYÚVAL. Az Apus Sports gumikötelei kiváló edzést segítő eszközök, mivel biztonsággal használhatóak mindenféle . Fitneszgumi SKLZ Resistance Cable set Extra Heavy, fekete erősítő gumiszalag fogantyúval (extra erős) mi továbbra is szállítunk házhoz, üzleteinkbe vagy.


Tekintse meg fitnesz gumiszalag, gumipánt kínálatunkat a Decathlon webáruházában! Nyújtó és feszítő gyakorlatokhoz. Az ergonómikus szivacs fogantyúkkal még könnyebben végezhetjük el a gyakorlatokat. A latex kötél (tube) mérete: 140×cm . Tudományosan tesztelt gyakorlatok hatékony izomerősítők a fitnesz és a . Különböző erősségű modellek kaphatók. Szállítási díj: 7Ft.


A Tunturi hasizom erősítő roller tökéletes eszköz a has, a karok, a vállak erősítésére, formálására. Tunturi fitnesz gumikötél szett db-os (sárga, kis ellenállású). Tunturi acél állítható hosszúságú ugráló kötél, PVC fogantyú. Rögzítsen egy hosszú gumikötelet fogantyúval egy külső rögzítési ponthoz.


Erősítés és koordináció. Labdán ülve a gumikötél. SVELTUS MULTI ELASTIBAND textilbe szőtt gumikötél fogantyúkkal (MEDIUM) a GUMIKÖTELEK , GUMISZALAGOK kategóriában.


MSD Bandvállerősítő gumikötél a rehabilitáció kiváló kiegészítője, de prevenciüós célból is használható. Jól használható a felkar és váll izmainak erősítésére, . Gyógyászati segédeszközök, orvos diagnosztikai termékek, sport és ortopédiai termékek, . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.