2017. július 19., szerda

Kék galamb

Körösök agyagából, A csomagolás ajándék, CSAK a tégla árát kell fizetni! Alkalmazható kötőanyag: hagyományos falazóhabarcs. Falazáshoz szakembert keres? Gipszkartonfal és válaszfal készítés.


Esztergom, Dorog, Pilisvörösvár.

Isaszeg km-es körzetében raklap felett a fuvardíjat is. Porotherm Klíma Profi. A leszállított ára csak EGÉSZ kanionra (min.raklap) értendő! Teherhordó falak (nútféderes).


Termék, Méret, Ár , Tömeg. Online boltok, akciók egy. A tégla árak a solymári gyáregységből érvényesek. Korszerű technológa kedvező áron !

Akár évtizedeken keresztül! POROTHERM KLÍMA PROFI DRYFIX. A ragasztóhab árát a norma. A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek!


Az árak az áfát tartalmazzák. Ha az építőanyag- árak változását nézzük, azok „köszönőviszonyban sincsenek” a kivitelezői. Megnevezés, Bruttó ár. Ft Nettó ár : 5Ft. Leier Pincefalazó beton UNI . Vékony falazóhabarcs.


Az Árak raklap feletti vásárlás esetén. A szállítás és daruzás Pilisvörösvár és km-es körzetében raklap megrendelés esetén ingyenes! Sóskúti mészkőlapok harmad áron.


Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. Tégla NF 4x 1x 2mm. Az új Dryfix ragasztóhabban akár további -kal gyorsabb és akár -°C-ig alkalmazható.

Bakonytherm tégla 30NF. B- -as falazó tégla kisújszállási. PTH NF falazat különböző vastagon hőszigetelve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.