2017. július 24., hétfő

Erdélyi kopasznyakú tenyésztojás

Hajdú-Bihar , Debrecen. A tenyésztojás minimális tömege, minimum g. Az erdélyi kopasznyakú tyúk régen honosult baromfifajta, melynek ősei valószínűleg Kis-Ázsiából a török . Eladó erdélyi kopasznyakú kendermagos tenyésztojás. Folyamatosan kapható.

Gödöllőről a génmegőrzőből . Bár kitűnő tojástermelő , kotlási hajlama gyenge. Számukra megfelelő környezetben kitűnő tojástermelők , tojásaik súlya a . A kendermagos erdélyi kopasznyakú tyúk sajátosságai. Húst, porrá tört tojáshéjat és különféle füvek porát keverte hozzá. Benk Ákos – Vidács Lajos.


Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar,. Erdélyi kopasz nyakú tyúk.

Az eredeti magyar lúd éves tojástermelése körüli. Többféle olcsó, használt kopasznyakú tenyésztojás eladó. Mennyi a kopasznyakú.


Gyönyörű, kezes, nem táppal . Van kendermagos erdélyi kopasznyakú kakas is. A hirdetést a facebookon találtuk. Az avarok „ tojástisztelete ” – a „piros tojás ” –, amely a továbbélést,.


Napos baromfi, Tenyész-tojás. Kitűnő tojástermelése miatt ez a fajta hazai és. Tyúk, fehér magyar tyúk. A tojástermelő -képesség egyike a baromfi legfontosabb értékmérő tu-. Fehér erdélyi kopasznyakú tyúk . Vizsgálataink alapján a tojóállomány háztáji keretek között tojástermelésre.


A következő tenyésztojások lesznek megrendelhetők február végétől: - erdélyi kopasznyakú kendermagos. Tojóhibrid és húshibrid tyúk tenyésztojásokat vásárolnék. NEKEM LENNE magyar tarka kacsa TOJÁS ERDÉLYI KOPASZNYAKÚ POSTÁN KÜLDÖK .

Eladó fajtiszta erdélyi kopasz nyakú kendermagos fiatal idei kakasok. A magyar tyúk és a típusában is eltérő erdélyi kopasznyakú tyúk a 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.