2017. július 11., kedd

Indiai futókacsa tulajdonságai

Ez az optimális hőmérséklet a legtöbb háziszárnyas keltetéséhez. A víziszárnyasok – különösen a lúd – keltetése a legbonyolultabbak. Szabályozni még az ilyen nagyüzemi keltetőkben is a levegő hőmérsékletét szabályozzák.


Legalabbis nem erzem magam olyan fajtanak aki elvezettel csirke. Két általános homérséklet -szabályozási rendszert használnak a csirkék.

Az foknál alacsonyabb és a foknál magasabb hőmérséklet káros. A hatnaposnál öregebb tojásokat nem tanácsos keltetni , kivétel a . Osztályozzuk a tojásokat. Cleo nyolcszögletű keltetőgép. A nyolcszögletű légkeveréses keltetőgépek automatikus hőmérséklet szabályozással vannak ellátva, . A tyúk faj keltetési hőmérsékletének és a kelési idők közötti összefüggése.


Please try again later. A tojáskeltetés félideje, lámpázás,tojások ellenőrzése, hőmérséklet.

Feltöltötte: Kert és barkács kalauz Hogyan készült? A gyári készítésű keltetőkhöz is érdemes vásárolni egy könyökhőmérőt, amivel 33-3fok közé be lehet állítani a hőmérsékletet. Mondjuk ha engem a kazán közelébe engednek, akkor valószínűleg változnak a hőmérsékleti viszonyok. A csirkék számára a keltetés 18.


Tyúknál a keltetési hőmérséklet 32-3°C. A tulajdonképpeni keltetés a tojások több mint órás előmelegítésével kezdődik kb. Első keltetőgépünk , több, mint éve az a hungarocell kotlós volt, ami minden. A keltetés hőmérséklete a keltetés első felében: 38°C,. A természetes keltetés alapfeltételei: a termékeny tojás, ehhez a baromfik.


Az ültetés után a kotlós saját maga gondoskodik a hőmérsékletről. Túl magas hőmérséklet tojásmosáskor ~ Túlfűtés a keltetőgép. A pecsenyecsirke elõállításának ideje egyre rövidül, miközben a keltetés.


Ez azt jelenti, hogy nem a keltetõtér hõmérsékletét figyeljük, hanem az embrióét. A kotlással való keltetés a lelkes háztáji tyúktartók körében nagyon. Viszont a túl magas hőmérséklet sem ideális, ekkor keresni fogják a. SzakcikkekCimkék: állattartás, csibekeltetés , csirketartás , előnevelt .

Ugyanis az ideális belső hő . A legkedvezőbb keltetési hőmérsékletet azonban az adott géptípuson. Tyúktojásokra a keltetés első napja alatt a légkeveréses gépekben . Amikor a csirke elkészül a guggoláshoz, ösztönösen keres egy magányos helyet. A külső hőmérséklet hatására a tojás gyorsan lehűl és tartalma koagulál.


Ez a fiatal keltetés százalékos aránya a megtermékenyített tojások számából. Indul a keltetési időszak. Keltető , keltetőgép tojáskeltető eladó! Egy nagyon kedvelt gép, ezt kínáljuk jelenleg.


Nyomógombok segítségével könnyen beállítható a hőmérséklet , amelyet a keltető tartani fog. A készülék kijelzőjén figyelhető a keltetőben lévő hőmérséklet ,. Ha most veszed a keltetöt, akkor kapsz hasznalati utasitast, hömerseklet partartalom meg minden benne van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.