2017. július 10., hétfő

Fólia ragasztószalag

Webshop ajánlatai és kedvezményei, tag párazáró fólia ragasztószalag. Egyoldalas, nagyon erősen tapadó műanyag hordorzórétegű ragasztószalag. Ragasztószalag és takarófólia (103).


Festő takaró, krepp- papírszalag. Takarófólia, takarópapír, hullámpapír. Sittes és szemeteszsák.

Hézagoló, repedészáró . Tetőfólia ragasztószalag – DÖRKEN szalagok. Tetőtér beépítésnél van szükség rá amikor párazáró fóliát rögzítjük így megvédve a kiporzástól a . Univerzális ragasztószalag rendkívül nagy ragasztóerővel, praktikus tépőszegéllyel, tartós ragasztóképességgel. Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható.


JUTAFOL SP AL beltéri fólia rag. Alu ragasztószalag tulajdonságai: – lágyított alumínium fólia egyoldali ragasztó bevonattal – a ragasztóval bevont oldalon egy szilikonizált PE- fólia réteg . Diffúziós ragasztószalag páraáteresztő tetőfóliák egyoldalas ragasztásához, sérülések javításához.

Nagyon erős tapadóerőt és nagy nyírószilárdságot nyújt. Nagy erősségű VHB ragasztószalagainkkal olyan tartós ragasztásokat hozhat létre, melyek az idő elteltével még erősebbek lesznek. Végleg kiiktathatja a . Buborékos medence takaró fólia.


A ragasztószalag könnyű felhordásához használjon kézi ragasztógépet. Gorilla Clear Repair erős (ultra) ragasztószalag 48mm x 2Egyetlen más ragasztószalag sem éri el azt az erős tartást, azt a tartósságot, és azt a kristálytiszta . Belső oldali párafékező és párazáró fóliák átlapolásainak lég- és párazáró leragasztására alkalmas alutükrös ragasztószalag. Biztonsági tapadószalag, Dobozzáró ragasztószalagok , Jelölőszalagok, Nyomtatott ragasztószalag , Maszkoló (fehér kreppelt papír) ragasztószalagok , Barna.


A polipropilén fólia a szalag mindkét oldalán oldószermentes . Kétoldalas ragasztószalag (50mm) fólia Schuller. Keresés csak a termék nevében. Csak az akciós termékek között. RICO DESIGN RAGASZTÓSZALAG CSOMAG dekorációs fólia ragasztószalag csomag a csomag tartalma 6db szalag és egy darab tépő csomagolások . Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket a cégünknél azonnali hatállyal életbelépő intézkedésekről.


A HUF-EUR árfolyam drasztikus emelkedése miatt -os, . A kétoldalas ragasztószalag az egyik legsokoldalúbb csomagolástechnikai anyag,. Csomagoló fólia áruház. Válogasson, rendeljen és tekintse meg tömlő fólia felhozatalunkat is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.