2017. július 28., péntek

Szorbens

A kiömlő veszélyes anyag felitatására abszorbens anyagot kell rendszeresíteni. A veszélyes anyagokat úgy kell tárolni és kezelni, hogy azok ne szennyezzék . A szennyezett felitató anyag ugyanolyan veszélyt jelenthet mint a kiömlött termék. Nagymértékű kifreccsenés : 6. Hivatkozás más szakaszokra.


Hatóanyaga a peroxi-ecetsav, amely éghető, reakcióképes és nagy oxigéntartalmú.

IFA típusú „K tehergépjárművét megfelelő felitató - anyaggal . Tűzveszélyes vagy veszélyes anyagot arra a célra kialakított tárolóban, magyar. A felitató készlet lehetővé teszi a kisebb – max. Olaj és veszélyes folyadékok felitatására alkalmas olajszelektív perlitek.


A szennyező anyagok a száraz és nedves felületekről, élővizekből eltávolíthatók, . Térítésmentes gyűjtőzsákot biztosítunk. Veszélyes anyagokat tartalmazó fúróiszap és egyéb hulladék igen. Halogéntartalmú szűrőpogácsák, kimerült felitató anyagok (abszorbensek) igen.


ADR felitató csomag (folyékony veszélyes anyagokhoz) műanyag kofferben.

A felhasználás szükségessége szerint bárhol pl: veszélyes hulladék gyűjtő . A nagy hatékonyságú felitató anyagokat mindennapos ipari felhasználásra, a veszélyes folyadékok gyártása, tárolása, szállítása és felhasználása során fellépő . VESZÉLYES ANYAGOK MEGSEMMISÍTÉSE. VÉSZHELYZETI HORDÓS KÉSZLETEK, SZÓRHATÓ FELITATÓKKAL. Az ECO DRY univerzális felitató. Ha a veszélyes anyag az út menti területeket vagy folyó, ill. A keverékkel szennyezett anyagot tartalmazó felitató anyagot a keverékkel azonos veszélyességűnek.


Potenciálisan veszélyes mennyiségű anyag lenyelése esetén azonnal hívjon. Közúti szállítás szempontjából nem veszélyes áru! Egyéb szűrőpogácsák kimerült felitató anyagok (abszorbensek).


Biztonság és tisztaság a munkahelyen - bel- és kültéren egyaránt. Különösen veszélyes anyag (sav, lúg, méreg) felszívatás céljára gyártott rostlap. Kerülje a kiömlött anyag szétoszlását és továbbterjedését, . Sürgősségi telefonszá2.


SZAKASZ: A veszély azonosítása. Veszélyességi kategóriák . Az anyag vagy keverék osztályozása. A keveréket tartalmazó felitató anyagot a termékkel azonos veszélyességűnek kell tekinteni.

A képződő hulladék csomagolásánál az ADR . Lapát és kis seprű - db. Olajos anyagok víz felszínéről történő felitatására is használható. SKömlesztett felitató anyag (kg).


Az alábbi veszélyes hulladékok adhatók le:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.