2017. július 28., péntek

Compo gyeptrágya

COMPO Lassú tápanyagleadású gyeptrágya. Javítja a gyep állapotát és ellenálló képességét. Moha- és gyomképződés helyett telt zöl elnyűhetetlen és . Mohaképződést elfojtó gyeptrágya.


Tökéletes gondozást jelent a mohával belepett gyepnek. Regenerálja és erősíti a gyepet, . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. A pázsit élő rendszer, amelynek gondozásához elengedhetetlen a tápanyagok visszapótlása is. Compo és további termékek a Gazdabolt.


Minden az erős, mélyzöld gyep . Sűrű, buja zöld pázsit: Kiváló minőségű speciális gyeptrágya. Speciális gyeptrágya díszpázsithoz, sportpályákra és játszóterekre, az egészséges gyom-és mohamentes gyep kialakulásához. Fűnyírás, gyepszellőztetés, gyeptrágyázás - A pázsit ápolása. Find this Pin and more on konyhakert by Simon Mária.


A pint Simon Mária fedezte fel. Folyamatos gyeptrágya , fűmag akciók. EK műtrágya extra magas vasszulfát tartalommal. Az első kezelést március-áprilisban, a másodikat nyáron (május-augusztus) . Trágya, tápoldat, ápolószerek, Kert.


Gyártó: Przedsiebiorstwo INTERMAG Sp. A tápoldat folyékony műtrágya. Hatása gyorsabb, mint a granulátumoké és rendszerint tápanyaghiány pótlására használjuk. Felhasználható: gyep, pázsit. Károsító(k): egyszikű gyomok, kétszikű gyomok, magról kelő és évelő kétszikű gyomok.


Olcsó eladó új és használt compo starter gyeptrágya. Hosszú hatástartamú gyeptrágyák. Basatop Starter gyeptrágya. Akciós gyeptrágyák akár . Szép kert, kényelmes vásárlás, gyors kiszállítás. Gyeptrágyák , tápok, kertészeti szerszámok webáruháza.


Alkalmazható márciustól augusztusig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.