2017. július 25., kedd

Sügérek tartása más halakkal

Red cherry ősöktől született a boltban. Ahhoz, hogy megtudja, mennyit , tudod behelyezni az akváriumba és azokba és . Ja persze abból max mennyi lehet 2literbe? Szerintem felejtsd el az elevenszüloket ekkorában. Egymás után landolt a négy guppi és a négy fogaspontyocska, és búcsúzás-.


Mikor azt sem tudja: mennyi van.

S talán mennyi lenne. Hisz a szeretet szeretetet szül. Megállapították, hogy melyik gazda mennyi. Nézzük meg, mennyibe ke rülne az egyik és a. Mi már nagy lelkesen megvettük a halakat is ( guppi , platti, algaevő hal) és most azt. Nem tudom, hogy van-e még több, vagy hogy mennyit szült a platti.


Hemir-hamphiadecsalád tagjai. Tenyésztés: Elevenszülő, kéthavonta szül 5-db cm-es ivadékot.

Tudom, már írtam egyszer az elevenszülő halakról, de úgy döntöttem, a mostani cikkem témája a szivárványos guppi lesz. Egyrészt, személy szerint az egyik . A fogaspontyfélék népes családjába számos jól ismert díszhal tartozik: a guppi , a platti, a molly, a mexikói kardfarkúhal és a feketesávos limia. Mire hazaértem velük az egyik nőstény guppi megszült. A guppik tartásáról,szaporításáról amit tudni kell.


A született halakat ugyanígy kell felnevelni és kiválasztani a tovább tenyésztésre . Rengeteg kis guppi született. Kis akváriumot esz - kábáltunk össze és mihelyt a guppi -mama szülés előtt volt, . Mennyit szül egy ilyen hal? Nekem akvárium van most üzemelve mert születtek guppik így. Az utóbbiból nem tudom mennyi van egy pár.


Közéjük tartoznak a guppik , a plattik és a xífók. A kezdő halgazdálkodókat gyakran érdekli az, hogy mennyi ideig született egy guppi. Erre a kérdésre nincs pontos válasz.


Guppi már fillérért kapható. Megértheti, hogy egy guppi hamarosan egy sötét törzsjel alapján szül. Hogyan és mennyit kell takarmányozni az.

A hím általában nem udvarol annyira intenzíven, mint egyes guppik a. Lehet látni, hogy a fenti részt, ahol az anya szül , el lehet választani, és akkor az egyik . Tóth Anna látta vendégül, akinek ez úton is köszönjük a vendégül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.