2017. július 14., péntek

Cipő festés házilag

Cipőfelújítás házilag ? Nemrégiben láttam néhány külföldi videót régi sportcipők felújításáról. Ilyen volt a cipő nyelve festés előtt:. Sötétkék katicás pulcsi, piros dzsörzé nadrág, melynek a térdén éktelenkedő lyukat kék színű, szív alakú folt . Bőrfestés házilag az új Color Up bőrfestékkel.


Varázsold egyedivé bőr cuccaidat a színben kapható új Color Up bőrfestékekkel.

Edényből fényforrás – Így készíts lámpaburát házilag ! Az unalmas cipők korának vége! A fekete textilfesték jó szolgálatot fog tenni, amikor a fehér cipődet átalakítod. A Color Up bőrfesték teszteléséhez egy fehér műbőr . Teniszcipő festése - Kreatív sarok Bálint Katával. A kifakult teniszcipőt szinte újjá lehet varázsolni.


Nagyvilág › KultúrPara kulturpara. Kisebb kutakodás után ráakadtam a Pentart Fabric Paint textilfesték ml-es. Készíts vidám, szivárvány színekben pompázó cipőt egyszerűen.

Kellékek - vászoncipő - textilfilc vagy festék - víz - pohár - újságpapír - ecsetek. Elkészítése Mielőtt elkezdenénk a műveletet, győződjünk meg . Festékcsizma és más velúr cipő otthon nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Hogyan használjunk kék vagy más spray-t?


A textilfestéssel nem most találkozom először, de cipőre most volt az első kísérlet. Nagyon szerettem volna magamnak . Cipõ festés házilag ,cipõ tágítása otthon ,cipõtágítás otthon ,cipõfestés otthon , papucs készítése otthon ,cipõsarok javítás otthon. Bőr felújítás házilag - elkopott bőr cipő festése.


Vegyük példaként a bőr cipőt , ha költséghatékonyak akarunk lenni, akkor olcsóbb a már meglévőt kipofozni, . A régi cipő biztosan nem töri fel sarkunkat, nem nyomja lábujjunkat. Miután elkészültünk a festéssel , távolítsuk el a ragasztószalagot. Cipészhez javításra, felújítás (pl. festés ) céljából visszük a cipőt , de természetesen a napi cipőápolás házilag történik. Figyelembe véve, hogy a . Bőr, műbőr, PVC és textilek festésére használható kiváló minőségű, rugalmas festék.


Egyaránt használhatóak világos és sötét felületen is, mivel a . Fedezd fel piroskacsepan Textil festés - Textile dyeing nevű tábláját a Pinteresten. Divatcipők , Kézitáskák, Kiegészítők, Kawaii . Bőr-és műbőr festék spray 4ml.

Színtelen (magas fényű) fekete-és fehér színben. Ha minden csak egy lépés az alaptábor elérése előtt, akkor az igazi játék az alaptáborról a nagy csúcsra indul. Felfrissíti a cipő színét és impregnál!


Renoválja a velúr és társai (azaz a szöszös) bőröket, színét megújítja, köszönhetően a spray festék tartalmának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.