2017. július 26., szerda

Derékszögű szeglemez

Vormann horganyzott épületvasalat. Speciális felületkezelésnek köszönhetően (Sendzimir-horganyzás) a vasalatok fokozottan ellenállnak az időjárás . Derékszög ütközővel, 3mm. Erősített sarokösszekötő lemez.


Székszegletvas fehér . Oszloptartók, szeglemezek. RI szeglemez 80x1Lv2mm KO D PP-816. Cikkszám KO D PP-816. Raktáron: Nettó ár: 18Ft. Bruttó ár: 23Ft.


Termékpalettánk élén, a szeglemez óriási választéka, a talppapucs, perforált lemezek, derékszögek , szerepelnek. Ezen termékek gyártásával és értékesítésével . Szállítási idő: 1-nap. Erősség: mm Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk . OSZLOPTARTÓ SZEGLEMEZ -A HORGANYZOTT, JOBBOS. SAROKÖSSZEKÖTŐ LEMEZ . VORMANN SZEGLEMEZ 80X2mm db. AxBxC: 100x100x1mm.


Az ábrán felhasznált faösszekötők (a teljes választék elemből áll): 2. A rácsos faszerkezetek kapcsolatait horganyzott szeglemezek biztosítják. A visszahajtás módja szerint megkülönböztetünk derékszögű korcot, és kettős korcot. A korcolás előtt a két . Online ár: 13Ft. Nyeregtető: A legegyszerűbb és a legrégebbi tetőidom, általában derékszögű. Szeglemezek , szeglemezes tetőszerkezetek kivitelezése,.


A λm kifordulási karcsúság derékszögű négyszög ke- resztmetszet. A szeglemezt a szerkezet mindkét oldalára el kell helyezni. Köszöntjük Önt a SZEGLEMEZ - V. Az eltelt időben termékskálánk folyamatosan bővült . A rovások egymással párhuzamos síkban fekvő, ferde vagy derékszögben. A beeresztések azonos síkban fekvő, egymással hegyes- vagy derékszöget bezáró.


Kapcsolóelemként szegezett csavarokat, fa és fémbetéteket, szeglemezt és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.