2017. július 21., péntek

Puding vajjal kikeverve

Egy főzés nélküli vaníliás tortakrémet keresel? Ez a főzés nélküli vanília krém remek választás ilyen esetben, de akkor is hálás. Pudingpor tálba töltése. Sárgakrém ( Vaníliakrém ) alaprecept.


A házi, főzött csokoládékrémnél nincs is finomabb!

Olyan az íze mint a pudingnak mielőtt még nem rakom bele a vajat. Olykor jól jönnek a főzés nélküli változatok is. Sokkal könnyedebb, kevésbé émelyítő, mint a vajas vagy a tejszínes krémek.


A tésztája nagyon puha, a könnye pudingos krém pedig selymes. Valójában banánpudingot szerettem volna készíteni, és örültem, mert rengeteg. Az aljába tegyünk egy sorban vajas kekszet, majd helyezzük rá az . A legkedveltebb pudingot elkeszite gyors finom kedvel tejszinhabot keszitesz, lehet porbol is, kihult.

Nagymamáink hús nélkül is jól tudták lakatni a családot. Az utóbbi időben szinte kivétel nélkül csokoládé, vagy répatortákat. A tortába egy pudingos - vajas krém került, ami a vajtól nagyon jól kifagyott . Ez a sütés nélküli desszert villámgyorsan elkészül, és nagyon finom, remélem. Hámozott, szeletelt őszibarackkal beterítjük, a pudingos krém felét ráöntjük.


A főzött alap tortakrém remekül használható a torták betöltéséhez,. A főtt, házi krém a legfinomabb! Hozzávalók: egész tojás,. A pudingból készített vaníliakrémnél sokkal finomabb!


Sütés nélküli gyors keksz-szelet receptje. Egy sütőpléhre rakjon le egy sor vajas kekszet és erre kenje rá a pudingos krémet. A krémre tegyen egy újabb sor . Alapkrémek : -főzött krém - vajas krém.


Főzött kréA főzött krémet pudinggal szoktam elkészíteni,de van aki lisztes megoldást választja. Később kezd el sűrűsödni mint a rendes vanilia porból készült puding.

Még étkezési keményítő sem-sem pedig vajas - porcukros sűrítés nem fogta meg. Itt két szálon fut tovább a történet nálam, mert kétfélét készítek : egyik a pudingos alappal készült krémek , a másik csoport pedig a tojásos . Igaz, kemény meló, de ha pudingpor nélkül akarunk nekiesni, akkor nincs mese. Csokis mogyorókrém csomag csokipuding dl tej 1dkg vaj dkg porcukor csomag. Grillázs töltelékes.


Ezért jött hát a vanília puding krémmel való helyettesítés! Vajas krémet készíthetsz pudinggal , krémtúróval , túróval egyaránt. Minek főznél porból pudingot , amikor anélkül is tíz perc alatt kész?


A kihűlt pudinghoz lassan puha vajat keverünk, majd cukorral ízlés szerint ízesítjük, és sima krémet készítünk belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.